Over Yana Welness & Massage Massage is goed voor lichaam en geest!

 

Beste klanten,

Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Sangjun Yana en kom uit Thailand. Al 10 ben ik gediplomeerd masseuse en heb een brede ervaring met diverse massage technieken. Ik spreek goed Nederlands en daarom kunt u mij gemakkelijk uitleggen, als er een probleem is waarvoor u gemasseerd wilt worden.

Ik ben heel goed in Traditionele Thaise massage, What Poh massage en Ontspannings massage met heerlijk warme olie. Ook doe ik voet-, nek- en rugmassage, en sportmassage. Bij zwangere vrouwen, die last hebben van o.a. pijn in hun benen, masseer vooral de pijnplekken om de pijn te verlichten.

Ik heb nu een mooie eigen salon in op het Stationsplein in Bussum en daar ben ik heel blij mee. De mensen in Bussum kennen mij waarschijnlijk nog dat ik bij Tjaidii werkte. Ook heb ik veel ervaring opgedaan bij What Poh in Amsterdam en bij Chaichana in Soest gewerkt.

Mijn salon is prachtig ingericht. Er zijn vier ruime, schone behandelkamers. Ik heb gekozen voor kwaliteitsmatrassen zodat uw lichaam tijdens de massage optimaal wordt ondersteund. Ook zijn er elektrische onderdekens voor een heerlijk warm gevoel.

Er zijn klanten die het lekker vinden om na de massage de tijgerbalsem of massage-olie met een lekkere douche weg te spoelen. Badjassen en handdoeken heb ik voor u klaar liggen om heerlijk te kunnen douchen na de massage.

Nog dit jaar wil ik mijn salon gaan uitbreiding met het een Thaise sauna en een spa, zodat u na afloop uw huid kunt verwennen.

Ik hoop dat u gauw bij mij langs komt voor een heerlijke massage.

Tot gauw, Sangjun.