Massage is gezond voor lichaam en geest

Massage is er al duizenden jaren. Zowel in Europa als in Azie was de weldadige werking van massage bekend. Massage werkt goed om lichaam en geest te ontspannen. Het brengt evenwicht in geest en lichaam, maar heeft ook een helende werking. Massage is een hulpmiddel  voor bestrijden van stress, pijn in spieren en skelet, hoofdpijnen, bloedsomloopproblemen, hartproblemen, bloeddruk, slapeloosheid, hoofdpijn, depressie enz. Massage heeft bijna voor iedere aandoening een nuttige werking.
Het is belangrijk  om u regelmatig te laten masseren, uw energie en vitaliteit nemen toe, de algemene gezondheid wordt beter en u voorkomt lichamelijk ongemak. De gewrichten blijven soepel en de spieren verstijven niet.  Het bevordert een goede bloedsomloop.

Onze massages

Traditionele Thai Massage

De traditionele Thaise massage is al eeuwenoud. De masseuse masseert met haar handen, knokkels, vingers, knieën, ellebogen en voeten. Alle delen van het lichaam worden behandeld. Armen, benen en rug worden met rek- en strek- bewegingen opgerekt om spierspanning te verminderen. Energiebanen in uw lichaam worden gestimuleerd. Ook de voetzolen, het hoofd en gezicht en de buik/maag worden gemasseerd Het is op zich een stevige massage, maar de klant kan het niveau daarvan aangeven. Pijn en gevoelige plekken worden gemasseerd en verdwijnen.

Thaise oliemassage

Een Thaise oliemassage geeft een weldadig gevoel. Veel klanten doen dit puur voor een heerlijke ontspanning. De spieren worden los gemasseerd. Desgewenst neemt u een heerlijk douche om de olie wegspoelen maar dat is niet noodzakelijk. Het is warme dunnen olie die ook uw huid weer soepel maakt. Na een oliemassage kunt u zich weer soepeler bewegen, voelt u zich een stuk prettiger en ontspannen.

Thaise kruiden massage

Bij de Thaise kruiden massage wordt uw lichaam met stempels, warme zakjes met kruiden, gemasseerd. De kruiden hebben een reinigende en relaxeerde werking op uw lichaam. De kruidenmassage is bij uitstek geschikt om uw bloedsomloop te stimuleren.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is een zachte massage voor de onderrug en benen. Meestal wordt u in zijdelingse ligging gemasseerd. De massage gebeurt met warme, zachte baby-olie. Doel is vooral de spieren in deze lichaamsdelen te laten ontspannen en de pijn te verminderen.

Thaise voetmassage

Bij Thaise voetmassage zit de klant in een comfortabel ligstoel. De massage stimuleert de drukpunten en reflexzones op de voetzool. Het is goed voor de organen en de zenuwbanen worden  worden gestimuleerd. De vermoeidheid wordt uit uw voeten gemasseerd. De massage is ook zeer geschikt met mensen met voetproblemen.

Thaise hoofdmassage

Bij de hoofdmassage worden de drukpunten op uw hoofd gemasseerd. Ook uw gezicht wordt gemasseerd. De massage kan hoofdpijn verlichten, u rust en een ontspannen gevoel geven.

Thaise rug- en nekmassage

Bij een rug- en nekmassage worden de spieren en de zenuwpunten in uw rug stevig gemasseerd. Meestal gebeurt dit met tijgerbalsem maar kan ook met warme, soepele olie. In de massage zitten veel elementen van de Traditionele massage. Het is een massage met handen, ellebogen en knokkels. De massage kan ietjes gevoelig zijn, maar na afloop voelt u wel verlichting.

Sportmassage

De sportmassage is vooral afhankelijk van de sport die u beoefent en eventuele klachten. U vertelt dat aan de masseuse en deze kan dan bepalen waar de bron van de pijn zit en kan daar de massage op richten. Over het algemeen zijn de sport massages vrij stevig van aard. De technieken komen grotendeels overeen met de Traditionele Thaimassage maar dan toegepast op de specifieke sport en de klachten van de klant.

SALON YANA HEEFT GEEN EROTISCHE MASSAGES